Suomi

CRL-finaali suorana Los Angelesista 7.12.2019

29
05
14
09
Tilaa

Event Info

Tapahtumapaikka:

Shrine Expo Hall
665 West Jefferson Boulevard
Los Angeles, Kalifornia 90007

Ajankohta:

7. joulukuuta 2019
12.00 PT (22.00 Suomen aikaa)
[14.00 CST, 17.00 BRT]

Sisäänpääsy:

Liput maksavat 20 Yhdysvaltain dollaria.
Lipun hintaan sisältyy tukkipehmolelu.

Joukkueet:

Ketkä ovat finaalissa?
Yhteensä kuusi joukkuetta. Kunkin alueen (länsimaat, Kiina ja Aasia) kaksi parasta joukkuetta taistelevat voitosta maailmanfinaalissa Los Angelesissa!

Suuntaa suureen tapahtumaan ja saa ilmainen lahja!

Tukkipehmolelu ja Clash Royale -lahjapussi sisältyvät lipun hintaan!

Osta liput

Kuka vie voiton Los Angelesissa?

Tutustu kuuteen joukkueeseen, jotka kilpailevat maailmanfinaalissa!

Lue lisää

Vuoden 2018 turnauksen kohokohdat

Highlights slide 1
Highlights slide 2
Highlights slide 3

Lue lisää!

UKK