Norsk

CRL-sluttspillet, direkte fra Los Angeles 7. desember 2019

29
05
13
59
Abonner

Event Info

Hvor:

The Shrine Expo Hall
665 West Jefferson Boulevard
Los Angeles, California 90007

Når:

7. desember 2019
12.00 PT (21.00 norsk tid)
[14.00 CST, 17.00 BRT]

Inngang:

Billettene koster USD 20)
Tømmerstokk-kosedyret er inkludert i billettprisen.

Lagene:

Hvem tar seg til sluttspillet?
Seks lag til sammen. De to beste lagene fra hver region (vest, Kina, Asia) vil kjempe i sluttspillet i Los Angeles!

Besøk arrangementet for å sikre deg gratis gods!

Tømmerstokk-kosedyret og en pose med Clash Royale-ting er inkludert i billettkjøpet!

Kjøp billetter

Hvem vil vinne i Los Angeles?

Møt de seks lagene som skal delta i det globale sluttspillet!

Les mer

Høydepunkter fra turneringen i 2018

Highlights slide 1
Highlights slide 2
Highlights slide 3

Finn ut mer!

Vanlige spørsmål