Türkçe

CRL Finalleri Los Angeles’dan Canlı Yayınlanacak - 7 Aralık 2019

29
05
13
55
Abone ol

Event Info

Etkinliğin yeri:

The Shrine Expo Hall
649 Batı Jefferson Bulvarı (665 West Jefferson Boulevard)
Los Angeles, California 90007

Etkinliğin zamanı:

7 Aralık 2019
23:00 (12:00 PT)
[2 PM CST, 5 PM BRT]

Etkinliğe giriş:

Bilet 20 Amerikan dolarıdır
Biletin yanında Tomruk peluş oyuncağı hediye.

Takımlar:

Finale kim çıkıyor?
Toplamda altı takım. Her bölgenin (West, Çin, Asya) en iyi iki takımı Los Angeles’daki Dünya Finallerinde boy ölçüşecek!

Büyük etkinliğimize katılın, hediyeleri kazanın!

Satın aldığınız biletin yanında Tomruk peluş oyuncağı ve Clash Royale bez çantası hediye!

Bilet Al

Los Angeles’da kim dünya şampiyonu olacak?

Dünya Finallerine gitmeye hak kazanan altı takımla tanışın!

Devamını Oku

2018’deki Turnuvanın Önemli Anları

Highlights slide 1
Highlights slide 2
Highlights slide 3

Daha fazlasını öğrenin!

SSS